• Stel je proefpakketje samen

  Ontvang gratis en vrijblijvend een stukje van je toekomstige vloer. Je hoeft alleen maar je gegevens achter te laten en binnen twee werkdagen liggen je proefplankjes op de deurmat. Kan het vast wennen aan de nieuwe woning ;-)


  Nog geen proefplankjes toegevoegd

 • Vul je gegevens in
  Terug naar je proefpakketje
Beste klant, we wensen je een fijne vakantie toe!

Tussen 25 juli en 27 augustus 2019 zijn er een aantal collega's aan het genieten van de zon.

Om die reden zijn we telefonisch niet bereikbaar en is de levertijd tijdelijk verlengd met 1 dag. Je kan ons wel mailen. Ook bestellen kan natuurlijk gewoon! Plaats je de bestelling voor 13:00? Dan ontvang je je nieuwe vloer overmorgen (op werkdagen)!

Last van keuzestress?

Vraag nu geheel kosteloos je GRATIS proefpakketje aan.

Wat is er nu handiger dan een stukje vloer in je eigen woning te zien liggen. Je kunt even rustig de kleur bekijken in het daglicht en zo goed kijken of het bij je meubelen en interieur past.

Vraag kosteloos en vrijblijvend een stukje vloer bij ons aan en binnen 2 werkdagen ligt het op je deurmat. Je kunt je eigen proefpakketje samenstellen, bestaande uit wel 4 verschillende vloeren. Kies de vloeren uit die je op het eerste gezicht het meest aanspreken, dit zijn meestal de beste keuzes.

Tips voor tijdens het uitzoeken!
 • Door een andere kleur vloer te kiezen wordt de kamer natuurlijk niet groter in centimeters, maar het kan optisch wel een groot verschil maken. Bij een grote, open ruimte zorgen donkere kleuren of houtsoorten ervoor dat de kamer wat knusser wordt. Voorbeelden van mooie warme vloerkleuren zijn donkerbruine laminaatvloeren, donkergrijs of antracietkleurige vloeren.
 • Heb je een kamer die wat kleiner is of lage plafonds? Dan zijn juist de lichte vloersoorten heel geschikt. Ze zorgen voor een ruimtelijkere beleving van dezelfde kamer. Laat je inspireren door de vele mogelijkheden in lichte vloersoorten: whitewash, beige, licht-eiken of lichtgrijs.
 • Een vloer is behoorlijk sfeerbepalend. Logisch dus dat je er eentje kiest die je mooi vindt. Toch moet je ook nog een stapje verder gaan dan dat. Want welke meubels staan er straks op jouw vloer? Zorg altijd voor een natuurlijk contrast, in houtsoort en/of kleur. Zijn de kleurtonen van je vloer én je eettafel hetzelfde? Kies dan voor eetkamerstoelen die contrasteren. Dat hoeft lang niet altijd in felle kleuren te zijn. Je kunt ook met witte stoelen het geheel prima breken en het gewenste effect realiseren.
 • Vind je het moeilijk om de kleur van je vloer af te stemmen op de muren en de plafonds? Dan kun je gebruikmaken van de volgende vuistregel. In de natuur zie je dat de kleuren zich van grond tot lucht, opbouwen van donker naar licht. Dat natuurlijke patroon voelt ook prettig als we dat gebruiken in een binnenruimte. Dat betekent dat de vloer het donkerst is, de muren iets lichter van toon en de plafonds het lichtst. In het voorbeeld zie je hoe deze regel van donker-medium-licht uitpakt in huis.
 • Wanneer je een middel tot grote woonkamer hebt is het aan te raden om een plank te nemen die breder is dan 19 cm breed. Een bredere plank maakt de kamer rustiger en groter.

Al ons laminaat is nauwkeurig geselecteerd op de allernieuwste trends en kleuren. Wij hebben alleen de beste en mooiste laminaatvloeren in onze collectie.

Mocht je er toch niet helemaal uitkomen, vraag dan gerust aan onze gespecialiseerde medewerkers om styling tips.