• Stel je proefpakketje samen

    Ontvang gratis en vrijblijvend een stukje van je toekomstige vloer. Je hoeft alleen maar je gegevens achter te laten en binnen twee werkdagen liggen je proefplankjes op de deurmat. Kan het vast wennen aan de nieuwe woning ;-)


    Nog geen proefplankjes toegevoegd

  • Vul je gegevens in
    Terug naar je proefpakketje

Sutter Oak Dresden Laminaat

Verschillende maten

Laminaat is te verkrijgen in veel verschillende maten, tinten en designs. Zo is laminaat dankzij nieuwe technieken tegenwoordig ook te verkrijgen met een mooie houtstructuur waardoor het laminaat natuurlijk oogt. Ook zijn de vloeren te verkrijgen met en zonder V- groef voor een extra natuurlijke uitstraling. Zo bestaan er ook extra lange of brede planken met een matte toplaag waardoor een houtstructuur prachtig waar te nemen is. Een laminaatvloer met een warme tint is helemaal van dit moment.

 Kleur naar uw wens

De kleur van beuken geeft het laminaat een authentiek karakter. Het is te combineren met een landelijke inrichting, maar ook goed met een moderne inrichting. Er zijn veel verschillende kleuren te combineren met deze mooie laminaatvloer. Zo kunt u bijvoorbeeld veel kleur aanbrengen aan uw wanden of interieur voor een warme uitstraling. Maar u kunt er ook voor kiezen om uw inrichting neutraal te houden waardoor de prachtige laminaatvloer naar voren komt.