Sutter Oak Dresden Laminaat
3.2 (64.44%) 9 votes

Sutter Oak Dresden Laminaat

stunt2-groot

Bent u op zoek naar een laminaatvloer met een mooie en warme kleur? Deze week in de aanbieding! Een prachtige beukenkleur voor €1,48 per vierkante meter! Laminaat met een warme kleur geeft uw leefruimte een prachtige uitstraling en het gevoel van thuis zijn. Er zijn vele mogelijkheden en er is altijd een laminaat met de juiste tint en design die perfect bij uw interieur past.

Prijs: €1.48 pm2!

Verschillende maten

Laminaat is te verkrijgen in veel verschillende maten, tinten en designs. Zo is laminaat dankzij nieuwe technieken tegenwoordig ook te verkrijgen met een mooie houtstructuur waardoor het laminaat natuurlijk oogt. Ook zijn de vloeren te verkrijgen met en zonder V- groef voor een extra natuurlijke uitstraling. Zo bestaan er ook extra lange of brede planken met een matte toplaag waardoor een houtstructuur prachtig waar te nemen is. Een laminaatvloer met een warme tint is helemaal van dit moment.

 Kleur naar uw wens

De kleur van beuken geeft het laminaat een authentiek karakter. Het is te combineren met een landelijke inrichting, maar ook goed met een moderne inrichting. Er zijn veel verschillende kleuren te combineren met deze mooie laminaatvloer. Zo kunt u bijvoorbeeld veel kleur aanbrengen aan uw wanden of interieur voor een warme uitstraling. Maar u kunt er ook voor kiezen om uw inrichting neutraal te houden waardoor de prachtige laminaatvloer naar voren komt.

Bel nu: 0546-750238!