fbpx

Onderhoud laminaat

Onderhoud laminaat

Laminaat is gemakkelijk in onderhoud. De vloer hoeft niet bijgehouden te worden met een olie of een ander product. Als onderhoud van laminaat kunt u de vloer stofzuigen en daarna kunt u de vloer dweilen met een goed uitgewrongen dweil met lauw water. Hardnekkige vlekken kunnen worden schoongemaakt met een wax & clean. Wax & clean is een schoonmaakmiddel dat is samengesteld speciaal voor laminaat. De wax & clean beschermt de vloer en frist de vloer op, zodat het laminaat zijn natuurlijke glans krijgt.

Schoonmaakmiddelen die niet geschikt zijn voor het laminaat geven vaak een vettige laag op de vloer, waardoor voetstappen goed zichtbaar worden. Het is daarom belangrijk dat er laminaat wax & clean wordt gebruikt voor de reiniging van de vloer.

Bij een krakende vloer is de luchtvochtigheid in het huis te laag. Door bakjes water aan de verwarming te hangen wordt het luchtvochtigheidspercentage verhoogd.

Ondanks de goede beschermlaag van het laminaat kan een beschadiging voor komen. Het is daarom belangrijk dat er altijd een paar planken worden bewaard, zodat bij eventuele schade de plank kan worden vervangen. Doordat het een kliklaminaat is, kan het laminaat uit elkaar worden geklikt en de beschadigde plank kan worden vervangen.Betaal met: Online betalen via uw eigen bank Achteraf betalen met Afterpay Bancontact Giropay

Keurmerken: AgBB keurmerk TUV keurmerk FSC keurmerk Blauwe Engel keurmerk
laminaat.com
KvK-nummer: 74632450 - BTW-nummer: NL859974868B01
© 2020
De waardering van www.laminaat.com bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 224 reviews.

×