• Stel je proefpakketje samen

    Ontvang gratis en vrijblijvend een stukje van je toekomstige vloer. Je hoeft alleen maar je gegevens achter te laten en binnen twee werkdagen liggen je proefplankjes op de deurmat. Kan het vast wennen aan de nieuwe woning ;-)


    Nog geen proefplankjes toegevoegd

  • Vul je gegevens in
    Terug naar je proefpakketje

laminaat brand Rheezerveen zwolle

Laminaat brand Rheezerveen zwolle

RHEEZERVEEN/ZWOLLE – Een chalet op park Stoetenslag in Rheezerveen ging in januari in vlammen op, maar wat de oorzaak van die brand is geweest, is niet te achterhalen.
Dat bleek dinsdag bij de rechtbank, waar de 38-jarige T.B. moest terechtstaan. Samen met haar ex woonde B. in dat chalet. Op 2 januari verbraken de twee na een ruzie hun relatie. De vrouw verliet het huisje en niet veel later sloegen de vlammen uit het pand. De ex houdt de vrouw daarvoor verantwoordelijk, maar de verklaringen die hij heeft afgelegd zijn niet eensluidend en soms zelfs tegenstrijdig. De vrouw werd een paar uur na de brand aangehouden en de politie zag dat ze zwarte vegen op haar handen had. “Dat komt omdat ik laminaat had verbrand in de open haard”, verklaarde B. Haar dinsdag nader aan de tand voelen door de rechter kon niet, omdat de vrouw niet kwam opdagen. Ook haar advocaat kan geen contact meer met haar krijgen. Naar verluidt zou ze in Duitsland zitten. De aanklaagster zag onvoldoende bewijs voor de betrokkenheid van B. bij de brand en vroeg om vrijspraak. Vonnis 2 juli.