• Stel je proefpakketje samen

    Ontvang gratis en vrijblijvend een stukje van je toekomstige vloer. Je hoeft alleen maar je gegevens achter te laten en binnen twee werkdagen liggen je proefplankjes op de deurmat. Kan het vast wennen aan de nieuwe woning ;-)


    Nog geen proefplankjes toegevoegd

  • Vul je gegevens in
    Terug naar je proefpakketje

Gray Oak Laminaat

Gaat u verhuizen of wilt u graag een nieuwe inrichting en bent u op zoek naar grijs laminaat? Op dit moment in de aanbieding. Alleen deze week €1,48 per vierkante meter! Laminaat kent vele voordelen en is verkrijgbaar in verschillende soorten, tinten, maten en designs grijs laminaat. Het is in elk interieur te combineren. Wij bieden veel verschillende soorten grijs laminaat aan. Dankzij de ruime keuze zit er gegarandeerd een laminaatvloer naar wens bij.

 Stijl van uw laminaat

Een grijze kleur is een kleur die in elke inrichting te combineren is. Van welke kleuren of stijl u ook houd, het past simpelweg overal bij. Het is een neutrale kleur die tegelijkertijd comfort, warmte en luxe uitstraalt. Het is perfect te combineren met een strak en stijlvol interieur, met donkere of witte tinten, maar ook met vele verschillende kleuren. Een mooie donkergrijze vloer komt goed tot zijn recht wanneer u de muren licht houdt. De inrichting is dan prachtig op te maken met mooie accessoires en decoraties. Laminaatvloeren zijn ook te verkrijgen met prachtige decors die veel weg hebben van een echte houten vloer, maar wel de voordelen van een laminaatvloer beschikken. Ook zijn er vloeren te verkrijgen met een mooie v- groef!

Mogelijkheden in uw huis

Grijs laminaat is in veel verschillende kleuren en designs te verkrijgen. Er bestaan namelijk veel verschillende boomsoorten waaronder eiken, wat tegenwoordig veel te vinden is in het laminaat. Grijs laminaat is in veel verschillende eikenhouten kleuren te vinden. Hierbij kunt u denken aan licht grijs eiken of donker grijs eiken. Ook zijn hier bijpassende plinten te verkrijgen voor een mooie afwerking. Dankzij de vele mogelijkheden zit er voor ieder het perfecte grijze laminaat bij.