Vloeren woonkamer inspiratie

Heb je net een nieuw huis gekocht of wil je graag verbouwen? Even totaal iets anders dan dat je nu hebt of juist iets wat in de buurt komt van je huidige vloer? In deze blog laten wij jou kennis maken met de verschillende mogelijkheden die je hebt bij het uitzoeken van een nieuwe vloer. Ook benieuwd naar de verschillende mogelijkheden qua vloeren die je hebt voor jouw woonkamer? Lees dan snel hier verder!

Rechte planken

Houd jij ervan om voor klassiek te gaan en leef je onder het motto van: “Doe maar normaal dan doe je al gek genoeg.”? Dan zijn rechte planken misschien iets voor jou! Rechte planken stralen rust uit omdat elke plank in dezelfde richting ligt. Qua kleur heb je bij rechte planken in de meeste gevallen ook de meeste keuze. Je kan bijvoorbeeld kiezen voor een donkere vloer. Wil je nou juist een lichte vloer dan kan dat ook zeker! Kortom met rechte planken zit je eigenlijk altijd goed en weet je zeker dat de vloer past bij jouw woonstijl en interieur.

Visgraat motief

Tegenwoordig is het visgraatmotief razend populair. Dit motief is zo populair omdat zowel het visgraatpatroon als de kleur extra sfeer geven aan jouw woning. Visgraat is een opkomend product wat betekent dat er steeds meer verschillende soorten op de markt komen van dit product. Zo bestaat er ook een Hongaarse punt vloer. Deze vloer lijkt op visgraat maar van de voor- en achterkant van het visgraatplankje is in een hoek van 45 graden een stukje afgesneden. Wanneer je dit motief gaat leggen merk je dat het visgraatpatroon is verdwenen en plaats heeft gemaakt voor een rechte lijn. Benieuwd naar de kleuren die we hebben in het visgraat patroon? Bekijk ze dan hier!

Tegel motief

Als laatste wil ik jou graag kennis laten maken met het tegel motief. Het tegelmotief is ook nog vrij nieuw in de wereld van laminaat & PVC. Er zijn verschillende soorten tegels. Wij hebben tegels met een egale kleur maar ook tegels met wat reliëf of met een marmerlook. De tegels met een egale kleur zorgen voor rust in jouw huis en voor een moderne look. De tegels met het reliëf zorgen voor een speels effect en geven extra karakter aan jouw woonkamer. De marmerlook zorgt voor een moderne uitstraling en staat dus ook fantastisch in een strak interieur!