Keuzestress? Maak gebruik van onze gratis stalenservice

We weten allemaal hoe lastig het is om keuzes te maken die veel invloed hebben op je interieur. Ook als het om vloeren gaat, dit bepaalt immers de sfeer en uitstraling in je huis. Wij vinden dan ook dat je hier uitgebreid en goed de tijd voor moet nemen, om zo je keuze voor je droomvloer te overwegen. De beste manier om kennis te maken is immers om het zelf te zien en te voelen. Daarom hebben wij onze gratis stalenservice in leven geroepen! In deze blog leggen we je stapsgewijs uit hoe jij gemakkelijk gratis stalen kunt ontvangen via een proefpakket.

Stap 1: Stel je gratis proefpakketje zelf samen

Je kunt bij laminaat.com een gratis proefpakketje aanvragen die bestaat uit drie verschillende stalen/plankjes. Bekijk ons assortiment aan laminaatvloeren, die afgestemd zijn op de laatste trends uit de vloerenwereld. Heb jij enkele vloeren gevonden die jij mooi vindt en wel terugziet in je interieur? Dan kan jij hier een gratis staaltje van aanvragen (tot een max van 3 stalen). Dit doe je door op de vloer de klikken, waardoor je op de pagina komt met alle informatie over deze specifieke vloer. Daar zie je ook een knop ‘Eerst even bekijken? Ontvang een gratis proefstukje.’ Zodra je op de knop ‘In proefpakketje’ klikt, komt die in de winkelwagen van de proefpakketjes.

Stap 2: Vul je gegevens in

Zodra jij je mandje van de proefpakketjes vol hebt zitten, kunnen we overgaan naar het bestellen! En dit is binnen een paar klikken gedaan. Vul in het formulier je gegevens in en klik op de knop ‘proefpakketje aanvragen’. Onze laminaattoppers zullen direct voor je aan de slag gaan en jouw pakketje samenstellen. Binnen twee werkdagen zullen de proefplankjes ook al bij jou op de deurmat liggen!

Stap 3: Bekijk, vergelijk en bestel!

In deze stap komt natuurlijk het leukste, maar ook het lastigste werk! De stalen beoordelen en vergelijken. Ons advies is om de stalen te bekijken bij verschillende lichtinvallen in je huis. Zo zie je duidelijker hoe de kleur van de vloer uitvalt in welke ruimte. Zodra jij je favoriet gevonden hebt en besloten hebt dat het jouw droomvloer is, kun je deze heel gemakkelijk bestellen via onze website. Je zult je droomvloer dan al binnen 24 uur geleverd hebben (binnen heel Nederland). Op deze manier wordt het kiezen van een vloer je iets makkelijker gemaakt, toch? We zetten nog even kort op een rij wat onze stalenservice inhoudt:
  • Onze stalenservice is gratis
  • Onze stalenservice is vrijblijvend
  • Je ontvangt je stalen al binnen twee werkdagen
Mocht je toch nog enkele vragen hebben over onze stalenservice, of specifiek over onze vloeren. Dan kun je contact met ons opnemen via de chat of tijdens onze openingstijden telefonisch!