• Stel je proefpakketje samen

    Ontvang gratis en vrijblijvend een stukje van je toekomstige vloer. Je hoeft alleen maar je gegevens achter te laten en binnen twee werkdagen liggen je proefplankjes op de deurmat. Kan het vast wennen aan de nieuwe woning ;-)


    Nog geen proefplankjes toegevoegd

  • Vul je gegevens in
    Terug naar je proefpakketje

Berry-alloc laminaat keiharde laagste prijsgarantie

Berry Alloc laminaat

Berry Alloc is een merk met internationale visie. Wereldwijd vinden we het merk in 40 landen terug. De slogan “Wherever. Forever” omschrijft waar Berry Alloc voor staat: een combinatie van kwaliteit en duurzaamheid.

Vernieuwend en duurzaam laminaat

Al 60 jaar vormt innovatie de sleutel van het Berry Alloc. De afdeling Research & Development van Berry Alloc zoekt constant naar nieuwe combinaties van technische prestaties en duurzaamheid. Een voorbeeld daarvan is hun aluminium kliksysteem met extra veerkrachtig hogedruk oppervlak, verwerkt in hightech laminaat. BerryAlloc neemt het milieu serieus. Het merk vervaardigd zijn laminaatproducten vooral uit papier en hout, bewerkt volgens het milieucertificaat ISO 14 001.

Berry Alloc laminaat voor messcherpe prijzen 

Laminaat van Berry Alloc onderscheidt zich niet met een lage prijs, maar door kwaliteit waar u een leven lang plezier aan beleeft. Toch garanderen we dat u bij ons dit internationale toplaminaat koopt tegen bodemprijzen! Een messcherp inkoopbeleid houdt onze prijs laag. We kopen ons laminaat rechtstreeks in bij fabrieken in verschillende Europese landen. Dat scheelt heel wat tussenstappen en dus geld! Profiteer ook van onze laagsteprijsgarantie en bezoek onze webshop.