White Oak Basic Laminaat
3.3 (65.83%) 24 votes

White Oak Basic Laminaat

stunt3-groot

Prachtige lichte laminaatvloer. Alleen deze week voor €1,48 per vierkante meter! Houd u van een mooie, lichte kleur? Een lichte laminaat vloer doet uw woning ruimer lijken. Prachtig te combineren met een modern interieur, donkere of juist warme kleuren. Zo kan een lichte vloer donkere kamers zonniger maken en een rustgevende sfeer geven. Het is een tijdloze kleur en daarom een goede keuze als u jarenlang van uw laminaat wil genieten.

Prijs: €1.48 pm2!

Kleuren laminaat

Een licht laminaat is perfect wanneer u uw interieur lekker wilt opfrissen. Donkere kleuren en verschillende houtsoorten staan perfect bij een wit kleurige vloer. Het geeft uw ruimte een landelijke, en toch moderne uitstraling. Het is mogelijk om met veel verschillende kleuren te spelen. Hierdoor kunt u altijd leuke vernieuwingen in uw interieur aanbrengen. De wanden zijn bij deze laminaatvloeren goed te combineren met verschillende kleuren. Het voordeel van een lichte vloer is dat er veel verschillende decoraties bij passen. In de winter zijn donkere en warme tinten perfect, terwijl u in de zomer kunt spelen met vrolijke kleuren.

 Ruime keuze aan laminaat

Licht laminaat is in veel verschillende tinten en designs te verkrijgen. Houd u van een strakke vloer, of heeft u liever een vloer waarbij er een houtstructuur te zien is? Bij ons heeft u een ruime keuze en zit er gegarandeerd de perfecte lichte laminaatvloer naar uw persoonlijke wensen bij. Deze laminaatvloeren zijn gegarandeerd de goedkoopste!

Bel nu: 0546-750238!