• Stel je proefpakketje samen

    Ontvang gratis en vrijblijvend een stukje van je toekomstige vloer. Je hoeft alleen maar je gegevens achter te laten en binnen twee werkdagen liggen je proefplankjes op de deurmat. Kan het vast wennen aan de nieuwe woning ;-)


    Nog geen proefplankjes toegevoegd

  • Vul je gegevens in
    Terug naar je proefpakketje

White Oak Basic Laminaat

Kleuren laminaat

Een licht laminaat is perfect wanneer u uw interieur lekker wilt opfrissen. Donkere kleuren en verschillende houtsoorten staan perfect bij een wit kleurige vloer. Het geeft uw ruimte een landelijke, en toch moderne uitstraling. Het is mogelijk om met veel verschillende kleuren te spelen. Hierdoor kunt u altijd leuke vernieuwingen in uw interieur aanbrengen. De wanden zijn bij deze laminaatvloeren goed te combineren met verschillende kleuren. Het voordeel van een lichte vloer is dat er veel verschillende decoraties bij passen. In de winter zijn donkere en warme tinten perfect, terwijl u in de zomer kunt spelen met vrolijke kleuren.

 Ruime keuze aan laminaat

Licht laminaat is in veel verschillende tinten en designs te verkrijgen. Houd u van een strakke vloer, of heeft u liever een vloer waarbij er een houtstructuur te zien is? Bij ons heeft u een ruime keuze en zit er gegarandeerd de perfecte lichte laminaatvloer naar uw persoonlijke wensen bij. Deze laminaatvloeren zijn gegarandeerd de goedkoopste!