• Stel je proefpakketje samen

    Ontvang gratis en vrijblijvend een stukje van je toekomstige vloer. Je hoeft alleen maar je gegevens achter te laten en binnen twee werkdagen liggen je proefplankjes op de deurmat. Kan het vast wennen aan de nieuwe woning ;-)


    Nog geen proefplankjes toegevoegd

  • Vul je gegevens in
    Terug naar je proefpakketje

V-Groef Laminaat

V-groef Laminaat?

Laminaat is de meest verkochte vloerbedekking. Niet gek, want als u voor laminaat kiest, dan heeft u keuze uit enorm veel mogelijkheden in kleuren, formaten, structuren en vormen. omdat laminaat altijd mooi is!

V-groef laminaat is een mooier type laminaat waarbij de delen zo gemaakt zijn dat de kanten van laminaat schuin zijn afgewerkt . waardoor er een v groefje ontstaat tussen de planken wanneer deze tegen elkaar aan zitten. Deze groef heeft de vorm van de letter ”V”, waarvan ook de naam v-groef laminaat is afgeleid.

Voordelen V-groef Laminaat

V-groef laminaat is niet alleen maar handig, omdat u met laminaat uitgrebreid de keuze heeft. Zo heeft de vloer ook de volgende voordelen:

  • Veel mensen vinden V-groef laminaat een mooie, authentieke uitstraling hebben.
  • V-groef laminaat oogt van betere kwaliteit dan ander laminaat.
  • Doordat vuil en zand in de groeven blijft hangen, ligt er minder vuil op het v-groef laminaat en slijt de vloer minder snel.

Let op! 
Ondanks dat het misschien een voordeel is dat vuil en zand blijft hangen, is het echter wel nodig om deze regelmatig uit te zuigen! U heeft niet voor niets zo”n mooie v-groef en het is zonde als deze vol ligt met vuil. Dit doet afbreuk aan het zicht!

OP ZOEK NAAR LAMINAAT MET EEN V-GROEF?

Bent u toe aan een nieuwe vloer en hecht u waarde aan een wat luxere uitstraling? Dan is de v-groef laminaatvloer wat voor u! Via onderstaande bedrijven kunt u meer informatie krijgen.