• Stel je proefpakketje samen

    Ontvang gratis en vrijblijvend een stukje van je toekomstige vloer. Je hoeft alleen maar je gegevens achter te laten en binnen twee werkdagen liggen je proefplankjes op de deurmat. Kan het vast wennen aan de nieuwe woning ;-)


    Nog geen proefplankjes toegevoegd

  • Vul je gegevens in
    Terug naar je proefpakketje

Topdeals laminaat en pvc-vloeren

Topdeals laminaat en pvc-vloeren

Bebolaminaat heeft weer vele  topdeals kunnen afdwingen bij diverse fabrikanten van parket en laminaat. Omdat wij  grootschalige inkopen en dat wij ook een een online winkel zijn vindt u bij bij ons de Topdeal voor laminaat de beste prijzen voor uw vloeren. Het laminaat wordt rechtstreeks vanuit de fabrikant zonder tussenhandel bij u aan huis geleverd. Wij garanderen dat u een laminaatvloer voor het leven koopt met exclusieve designs. Wij leveren aan woningbouwverenigingen, aannemeners en ook direct aan particulieren.

laminaat.com is in Europa marktleider in laminaat, laminaatvloeren, pvc-vloeren en parket. laminaat.com biedt naast de vloeren ook een groot scala aan badmeubels kachels tegels en buitenvloeren.

Onze collectie vloeren is eigentijds en omvat vele  kleuren en diverse uitvoeringen zoals Egger met doorlopende decoren, Classen laminaat met voelbare houtstructuren, quickstep met eigentijdse creaties, twenterandflooring met keiharde toplagen met vaak levenslange garantie’s

Dus laminaat.com voor topdeals laminaat en pvc-vloeren