Informatie rondom garantie & retour

Mocht je aankoop niet naar wens zijn heb je het recht om de bestelling binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van reden te retourneren – mits het artikel onbeschadigd, niet gemonteerd en in de originele staat is. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen. Om gebruik te maken van dit recht kan je contact met ons opnemen via info@laminaat.com of door het herroepingsformulier in te vullen. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Garantie

Op alle producten van laminaat.com zit standaard de aangegeven fabrieksgarantie wat vermeld staat op het desbetreffende pak en op de website. Deze garantieprocedure loopt via laminaat.com. Mocht er een defect of een ander probleem optreden met het product dient dit via laminaat.com te worden opgelost.

Uitzonderingen retourneren: – Producten die geopend zijn.

Kosten retour van producten

De producten kunnen worden opgehaald door onze eigen logistieke partner voor een bedrag van € 95,- per pallet, deze kosten zijn voor de klant. U kunt er ook voor kiezen om het product op eigen vervoer te retourneren, dit is voor eigen verantwoordelijkheid en kosten.

Identiteit ondernemer:

Laminaat.com Edinstraat 40 7442DB Nijverdal
E-mailadres:info@laminaat.com
KvK-nummer:74632450
Btw-identificatienummer:NL859974868B01

Modelformulier voor herroeping

Vul dit formulier alleen in wanneer je de overeenkomst wilt ontbinden.

Aan:

Wessels Logistics B.V. Bedrijvenpark Twente 400 7602 KM Almelo

Herroepings- formulier

  • Ik/wij deel/delen hierbij mede dat ik/wij onze overeenkomst betreffende de verkoop van de volgende goederen/levering van de volgende dienst herroep/herroepen
  • DD dash MM dash JJJJ
  • DD dash MM dash JJJJ