• Stel je proefpakketje samen

    Ontvang gratis en vrijblijvend een stukje van je toekomstige vloer. Je hoeft alleen maar je gegevens achter te laten en binnen twee werkdagen liggen je proefplankjes op de deurmat. Kan het vast wennen aan de nieuwe woning ;-)


    Nog geen proefplankjes toegevoegd

  • Vul je gegevens in
    Terug naar je proefpakketje

quickstep laminaat ULW1546, Caribische eik donker

quickstep laminaat ULW1546, Caribische eik donker

quick-step_perspective_2_wide_ulw_1546_caribische_eik_donker_laminaat_2

De Caribische eik donker vloerplanken maken deel uit van de serie Quickstep Perspective 2 Wide. Deze serie laminaatvloeren is uiterst betaalbaar en bovendien van een zeer goede kwaliteit. Het uniclic systeem is eenvoudig te leggen en verkrijgbaar in 10 verschillende kleuren en stijlen waaronder deze Caribische eik donker. Zodoende is er sprake van behoorlijke variatie binnen de rustieke serie Quickstep Perspective 2 Wide.

De planken van Caribische eik donker zijn, evenals de andere vloeren uit de serie, 190 millimeter breed, 1376 millimeter lang en hebben aan de twee lange kanten een microgroef. Dit verruimt het optische perspectief van het interieur en bezorgt zo het beoogde woonplezier. De gehele serie bestaat uit vlak antistatisch laminaat van 9.5 millimeter dik. Het heeft een voelbare structuur. Er wordt een warm gevoel van een massief houten plankenvloer gecreƫerd door unieke randafwerking, en de kleurvariatie per decor. Ook de dikte zorgt voor het geluid en gevoel van een massief houten vloer.

De prijsklasse en de doordachte vormgeving maken dit type clicklaminaat zeer geschikt voor de belopen ruimten in het huis. Woonkamer, keuken en slaapkamer zijn hier voorbeelden van. Naast het feit dat de vloeren toepasbaar zijn voor intensief woongebruik, zijn ze allen bruikbaar in combinatie met ondervloer verwarming. Kwaliteit zorgt ervoor dat deze Perspective 2 Wide vloeren van Quickstep geleverd worden met 25 jaar fabrieksgarantie.