fbpx

quickstep laminaat ULW1546, Caribische eik donker

quickstep laminaat ULW1546, Caribische eik donker

quick-step_perspective_2_wide_ulw_1546_caribische_eik_donker_laminaat_2

De Caribische eik donker vloerplanken maken deel uit van de serie Quickstep Perspective 2 Wide. Deze serie laminaatvloeren is uiterst betaalbaar en bovendien van een zeer goede kwaliteit. Het uniclic systeem is eenvoudig te leggen en verkrijgbaar in 10 verschillende kleuren en stijlen waaronder deze Caribische eik donker. Zodoende is er sprake van behoorlijke variatie binnen de rustieke serie Quickstep Perspective 2 Wide.

De planken van Caribische eik donker zijn, evenals de andere vloeren uit de serie, 190 millimeter breed, 1376 millimeter lang en hebben aan de twee lange kanten een microgroef. Dit verruimt het optische perspectief van het interieur en bezorgt zo het beoogde woonplezier. De gehele serie bestaat uit vlak antistatisch laminaat van 9.5 millimeter dik. Het heeft een voelbare structuur. Er wordt een warm gevoel van een massief houten plankenvloer gecreëerd door unieke randafwerking, en de kleurvariatie per decor. Ook de dikte zorgt voor het geluid en gevoel van een massief houten vloer.

De prijsklasse en de doordachte vormgeving maken dit type clicklaminaat zeer geschikt voor de belopen ruimten in het huis. Woonkamer, keuken en slaapkamer zijn hier voorbeelden van. Naast het feit dat de vloeren toepasbaar zijn voor intensief woongebruik, zijn ze allen bruikbaar in combinatie met ondervloer verwarming. Kwaliteit zorgt ervoor dat deze Perspective 2 Wide vloeren van Quickstep geleverd worden met 25 jaar fabrieksgarantie.Betaal met: Online betalen via uw eigen bank Achteraf betalen met Afterpay Bancontact Giropay

Keurmerken: AgBB keurmerk TUV keurmerk FSC keurmerk Blauwe Engel keurmerk
laminaat.com
KvK-nummer: 74632450 - BTW-nummer: NL859974868B01
© 2020
De waardering van www.laminaat.com bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 224 reviews.

×