• Stel je proefpakketje samen

    Ontvang gratis en vrijblijvend een stukje van je toekomstige vloer. Je hoeft alleen maar je gegevens achter te laten en binnen twee werkdagen liggen je proefplankjes op de deurmat. Kan het vast wennen aan de nieuwe woning ;-)


    Nog geen proefplankjes toegevoegd

  • Vul je gegevens in
    Terug naar je proefpakketje

outlet laminaatvloeren

Laminaat outlet

Laminaat outlet is een groothandel in laminaatvloeren, kliklaminaat, houten vloeren, lamelparket en parketvloeren.  Ze leveren vele soorten laminaat en lamelparket en houten vloeren. Direct op voorraad en ze hebben ook een mooi aanbod op pvc-click vloeren. Met het enorme aanbod laminaat  vloeren kunt je het natuurlijke effect van echt hout nu ook in uw eigen huis binnen halen. Je hebt veel keuze in het uit zoeken van een laminaat vloer. Het laminaat is praktisch en eenvoudig te leggen. Laminaat is milieu vriendelijk en gemakkelijk te onderhouden. Het is tegenwoordig haast niet meer van echt hout te onderscheiden. Het is ook erg geschikt voor intensief woon gebruik. Bij gamma heb je veel keuze in eenvoudig te leggen kliklaminaat.

Pvc laminaat

Pvc vloer maak je schoon met de stofzuiger en met een dweil de vloer is vochtbestendig. Voor de hygiëne kun je de vloer met een anti bacteriële behandelen. Laminaat maak je schoon met de stofzuiger en met de dweil de naden zijn niet vochtbestendig. Het is makkelijk schoon te houden een nadeel is dat er in de naden troep kan blijven zitten. Een pvc vloer is zeer vast van kleur. Bij laminaat is het afhankelijk van de kwaliteit.