• Stel je proefpakketje samen

    Ontvang gratis en vrijblijvend een stukje van je toekomstige vloer. Je hoeft alleen maar je gegevens achter te laten en binnen twee werkdagen liggen je proefplankjes op de deurmat. Kan het vast wennen aan de nieuwe woning ;-)


    Nog geen proefplankjes toegevoegd

  • Vul je gegevens in
    Terug naar je proefpakketje

Oak Berlin Laminaat

Mooie licht eiken laminaatvloeren, deze week voor €1,48 per vierkante meter! Met deze aantrekkelijke aanbieding haalt u de warmte in uw huis. Deze lichte, en toch warme kleur brengt een levendig karakter aan elke ruimte in uw huis. Voor een zeer betaalbare prijs heeft u een prachtige licht eiken laminaatvloer. U heeft keuze uit verschillende decors, zodat uw vloer geheel naar eigen wens is.

Jarenlang genieten

Wanneer u op zoek bent naar een mooie warme, maar toch niet te donkere laminaatvloer, is dit een perfecte keuze. Dit laminaat heeft een tijdloze kleur waardoor hij jarenlang mee kan gaan. Dit prachtige laminaat is in elke ruimte te leggen. Hierbij kunt u denken aan de woonkamer, slaapkamer of gang. Het laminaat is af te werken met verschillende soorten plinten voor een mooie uitstraling.

 Warme uitstraling in uw kamer

Deze lichte eiken laminaatvloeren zijn werkelijk in elk interieur te combineren. Het past zowel bij een modern als landelijk interieur. Ook is het te combineren met lichte en donkere wanden. Lichte wanden doen uw ruimte ruimer lijken, terwijl de ruimte tegelijkertijd toch veel warmte uitstraalt dankzij de prachtige kleur van het laminaat. De mooie eiken uitstraling van het laminaat komt goed naar voren. Ook kunt u kiezen voor donkerdere wanden of wat meer kleur. Op die manier creëer je extra warmte bij deze prachtige laminaatvloer.