• Stel je proefpakketje samen

    Ontvang gratis en vrijblijvend een stukje van je toekomstige vloer. Je hoeft alleen maar je gegevens achter te laten en binnen twee werkdagen liggen je proefplankjes op de deurmat. Kan het vast wennen aan de nieuwe woning ;-)


    Nog geen proefplankjes toegevoegd

  • Vul je gegevens in
    Terug naar je proefpakketje

Laminaatshop

Uw laminaatshop: laminaat.com

Zoek niet langer naar een goedkope laminaatvloer. Die vindt u gegarandeerd bij laminaat.com. Kies uit het grootste aanbod hoogkwalitatief vloerlaminaat van Nederland. Kom naar onze fysieke laminaatshop in Vriezenveen en bekijk het gamma met eigen ogen. Of maak uw keus thuis, in alle comfort, via onze online laminaatshop.

laminaat.com biedt alle kliklaminaat zowel online als offline aan, tegen de laagste prijs. En zowel in de winkel als in de webshop geniet u van de tijdelijke aanbiedingen: nog meer vloer voor nog minder geld.

laminaat.com biedt u alle soorten vloerlaminaat tegen de scherpste prijs, maar toch hoeft u nooit in te leveren op kwaliteit of service. Doe gerust een beroep op de medewerkers in onze laminaatshop voor informatie over hoe u onze laminaatvloeren het beste zelf kunt leggen. Of maak gebruik van onze betaalbare laminaatlegservice: ervaren laminaatspecialisten die uw laminaatvloer in een sneltreinvaart plaatsen en gelijk alle rommel opruimen: uw nieuwe vloer is meteen klaar voor gebruik.

Laat onze laminaatshop u inspireren, laat onze medewerkers u adviseren.

Meer informatie nodig? Vul het vakje ‘Bel me terug’ rechtsboven in en u krijg zo vlug mogelijk een telefoontje van ons. Of bel ons binnen de openingstijden: 0456-750238.

Wilt u weten wat laminaat.com aanbiedt tegen sterk verminderde prijs? Klik hier voor de tijdelijke aanbiedingen in onze laminaatshop.