• Stel je proefpakketje samen

    Ontvang gratis en vrijblijvend een stukje van je toekomstige vloer. Je hoeft alleen maar je gegevens achter te laten en binnen twee werkdagen liggen je proefplankjes op de deurmat. Kan het vast wennen aan de nieuwe woning ;-)


    Nog geen proefplankjes toegevoegd

  • Vul je gegevens in
    Terug naar je proefpakketje

Laminaat voor Laminaatvloeren

Laminaat kopen? Bij Laminaat.com!

Tegenwoordig benaderen laminaatvloeren het natuurlijke effect van echt hout of echte natuursteen. Tegelijk is laminaat veel onderhoudsvriendelijker en goedkoper. En als u kiest voor kliklaminaat is zo’n vloer ook nog eens gemakkelijk te leggen.

Kom naar Laminaat.com voor de grootste keus laminaatvloeren in Nederland, tegen de laagste prijzen. Bestel uw laminaat ter plekke of later, telefonisch, via e-mail of per fax, en u kunt rekenen op een levering binnen 24 uur, zonder aanbetaling.

Wilt u wel een laminaatvloer kopen maar niet zelf leggen? Kies dan voor de professionele laminaatleggers van Laminaat.com zelf, voor een snelle, onberispelijke plaatsing.

Vul het vakje ‘Bel me terug’ rechtsboven in en we nemen zo vlug mogelijk contact op. Of bel ons binnen de openingsuren: 0456-750238.

Zoekt u laminaatvloeren tegen sterk verminderde prijzen? Klik hier voor onze tijdelijke aanbiedingen.

Ervaren en professionele vloerleggers bestellen hun laminaatvloeren bij ons in grote hoeveelheden. Maar we verkopen en leveren evengoed laminaat aan particulieren en doe-het-zelvers. Is uw huidige vloer geschikt als ondervloer voor laminaat? Hebt u een speciale, goedkope ondervloer – bij Laminaat.com vaak in de prijs inbegrepen! – nodig? Welk materiaal gebruikt u bij het zelf leggen van uw laminaatvloer? Allemaal vragen waar onze medewerkers snel een bruikbaar antwoord op geven. Spreek hen gerust aan in onze winkel!