• Stel je proefpakketje samen

    Ontvang gratis en vrijblijvend een stukje van je toekomstige vloer. Je hoeft alleen maar je gegevens achter te laten en binnen twee werkdagen liggen je proefplankjes op de deurmat. Kan het vast wennen aan de nieuwe woning ;-)


    Nog geen proefplankjes toegevoegd

  • Vul je gegevens in
    Terug naar je proefpakketje

Laminaat praxis

Laminaat zoals Praxis, Karwei, Gamma of Ikea

Als u op zoek gaat naar laminaat, struikelt u misschien haast over de verschillende aanbieders. Van Praxis tot Karwei en van Gamma tot Ikea; de mogelijkheden zijn eindeloos. Voeg daar alle webshops en plaatselijke aanbieders aan toe en het ‘oerwoud’ is compleet. Ook bij een partij als bijvoorbeeld Praxis vergelijkt u de verschillende tarieven en onderzoekt u de opties. Dat is uw goed recht. Maar wel een tijdrovende klus, waar u zich makkelijk in verliest.

De goedkoopste in laminaat vloeren 

Daarom wijzen we u graag op onze mogelijkheden. Want laminaat.com is absoluut de goedkoopste in laminaat. En dat niet alleen, wij leveren u – indien gewenst – een compleet pakket met plinten, ondervloer en onderhoudsmiddelen. Ook mag u vertrouwen op een professioneel advies en A-kwaliteit producten. Want laminaat.com koopt haar laminaat rechtstreeks in bij fabrieken in verschillende Europese landen. Dat scheelt heel wat tussenstappen – en dus geld – in de handel. Maar het kan nog efficiënter.

Laminaat rechtstreeks van de fabrikant

Want dankzij onze eigen laminaatfabrieken koopt u zelfs rechtstreeks bij de fabrikant. Het kan dus niet goedkoper. Ontdekt u bij een andere aanbieder zoals Praxis, Ikea, Gamma of Karwei, etc. een lagere prijs? Laat met ons meteen weten en wij bieden u een gegarandeerd goedkoper, hoogwaardig alternatief. Meer weten? bezoek onze laminaat webshop.