Laminaat ondervloer gratis

Laminaat ondervloer: een stevige basis

Een ondervloer is een zachte laag die tussen de harde ondergrond en een laminaatvloer ligt. Laminaat ondervloeren zijn meestal ondergeschoven kindjes. U ‘ziet’ ze immers niet. Maar het verschil merkt u wel. Want de ondervloer die u kiest, bepaalt mede de levensduur van uw laminaat. En u wilt natuurlijk zo lang mogelijk genieten van uw laminaat. Waar moet u op letten bij de aanschaf van een laminaat ondervloer?

Vochtwerende laminaat ondervloer 

Een juiste ondervloer zorgt dat optrekkend vocht – vooral op de begane grond – uw bovenvloer niet beschadigd. Tip: alleen de term ‘vochtwerend’ of ‘dampdicht’ op de verpakking van een ondervloer is niet genoeg. De norm hiervoor is de Sd-waarde. Deze moet bekend en vermeld zijn. Is in uw woning of kantoor sprake van een extra vochtige ruimte onder de vloer? Dan is misschien een apart vochtscherm nodig. Vraag gerust een adviseur van Laminaat.com om vrijblijvend advies.

Geluiddemping: denk aan uw buren en uzelf!

Een goede buur… Zeker als u laminaat in een appartement of op een bovenverdieping legt, moet u zorgen dat de ondervloer geluid goed dempt. In Nederland is in appartementen en bovenwoningen een contactgeluidverbetering van 10 dB verplicht. En misschien wilt u gewoon zelf in alle rust genieten van uw laminaat. Met een goede laminaat ondervloer hoort u verschil!

Vloerverwarming en –koeling 

Voor goede vloerverwarming en vloerkoeling moet u letten op de thermische weerstand van de onder- en bovenvloer. Een goede, warmte-isolerende ondervloer houdt de warmte in een ruimte langer vast. Maar met een verkeerde ondervloer verdwijnt uw warmte als sneeuw voor de zon! Hetzelfde geldt voor vloerkoeling. Met de juiste ondervloer houdt u het hoofd koel, de verkeerde variant zorgt dat u rendement verliest. Is dit een hot item voor u?Onze adviseurs geven u graag meer informatie.

Vrijblijvend advies over de juiste laminaat ondervloer 

Uiteraard is het bovenstaande slechts een greep uit de voordelen en mogelijkheden van ons assortiment ondervloeren. Benieuwd welke laminaat ondervloer naadloos bij uw woning of kantoor past? Neem vrijblijvend contact op met één van onze adviseurs, of neem een kijkje in onze showroom.Betaal met: Online betalen via uw eigen bank Achteraf betalen met Afterpay Bancontact Giropay

Keurmerken: AgBB keurmerk TUV keurmerk FSC keurmerk Blauwe Engel keurmerk
laminaat.com
KvK-nummer: 74632450 - BTW-nummer: NL859974868B01
© 2020
De waardering van www.laminaat.com bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 220 reviews.

×