• Stel je proefpakketje samen

    Ontvang gratis en vrijblijvend een stukje van je toekomstige vloer. Je hoeft alleen maar je gegevens achter te laten en binnen twee werkdagen liggen je proefplankjes op de deurmat. Kan het vast wennen aan de nieuwe woning ;-)


    Nog geen proefplankjes toegevoegd

  • Vul je gegevens in
    Terug naar je proefpakketje

Laminaat een gamma aan decoren

Laminaat: een gamma aan mogelijkheden

Als u besluit een nieuwe laminaat vloer te kopen, stuit u op een gamma aan mogelijkheden. Hoe kiest u de beste kwaliteit bij de door u gewenste toepassing? En hoe zorgt u ervoor dat u niet te veel betaalt? Onze adviseurs helpen u graag bij het maken van de juiste keuze. Dat kan in onze showroom in Vriezenveen, maar ook via onze webshop. Laminaat.com  is dé specialist in laminaat. Niet alleen om het uitgebreide gamma aan mogelijkheden, maar ook door de gegarandeerd laagste prijs. Door onze samenwerking met vaste, betrouwbare partners kennen we een slim inkoopbeleid. We kopen het laminaat niet in per pallet, maar per trailer. Daardoor slaan we een heleboel ‘tussenstappen’ in de verkooplijn over.

Laminaat rechtstreeks van de fabrikant

Het kan zelfs nog sneller. Dankzij onze eigen laminaatfabrieken koopt u rechtstreeks van de fabrikant. En daar profiteert u van. Of nu particulier bent of reseller/eigenaar van een laminaatwinkel.

Een gamma aan opties in laminaat

Bezoek onze showroom in Vriezenveen of webshop en laat u verrassen door de vele mogelijkheden. Wilt u een compleet pakket inclusief ondervloer, plinten, onderhoudsmiddel etc.? Alles kan. Uiteraard kunt u ook de vloer door ons laten leggen. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden. We kunnen ons voorstellen dat u nog vragen heeft over het gamma aan opties. Bel of mail ons gerust voor meer informatie over laminaat of een vrijblijvende offerte.