• Stel je proefpakketje samen

    Ontvang gratis en vrijblijvend een stukje van je toekomstige vloer. Je hoeft alleen maar je gegevens achter te laten en binnen twee werkdagen liggen je proefplankjes op de deurmat. Kan het vast wennen aan de nieuwe woning ;-)


    Nog geen proefplankjes toegevoegd

  • Vul je gegevens in
    Terug naar je proefpakketje

Laminaat als mooie goedkope oplossing

Laminaat als mooie goedkope oplossing

Laminaat is een mooie oplossing voor de mensen die graag een massieve houten vloer willen, maar niet het onderhoud willen hebben van een houten vloer. Laminaat bestaat uit een aantal lagen verlijmd op elkaar. Deze lagen zorgen ervoor dat de vloer beschermd wordt tegen vuil en vocht. Doordat het laminaat al een goede harde beschermlaag heeft, hoeft deze vloer niet te worden bijgehouden door een olie of een ander product. Laminaat is gemakkelijk in onderhoud, u hoeft de vloer alleen te dweilen en stofzuigen. Laminaat is niet alleen gemakkelijk in onderhoud, laminaat is ook milieuvriendelijk. Tegenwoordig is het laminaat nauwelijks te onderscheiden van het echte hout. De printen op het laminaat komen dicht overeen met het echte hout. Daarnaast zijn de laminaatsoorten voor intensief woongebruik. Er is een ruim aanbod aan verschillende laminaat soorten. Het laminaat kunt u zelf eenvoudig leggen, maar u kunt het ook laten leggen door laminaat.com.

Laminaat behoort tot de harde vloerbedekking. De verschillende mogelijkheden met het laminaat wordt bepaald aan de hand van de gebruiksklasse van het laminaat. Laminaat heeft verschillende gebruiksklassen. De gebruiksklasse geeft aan welk laminaat geschikt is voor welke ruimte (bijvoorbeeld woonkamergebruik of slaapkamergebruik). U moet dus rekening houden met de gebruiksklasse voordat u het laminaat gaat leggen.