• Stel je proefpakketje samen

    Ontvang gratis en vrijblijvend een stukje van je toekomstige vloer. Je hoeft alleen maar je gegevens achter te laten en binnen twee werkdagen liggen je proefplankjes op de deurmat. Kan het vast wennen aan de nieuwe woning ;-)


    Nog geen proefplankjes toegevoegd

  • Vul je gegevens in
    Terug naar je proefpakketje
Beste klant, we wensen je een fijne vakantie toe!

Tussen 25 juli en 27 augustus 2019 zijn er een aantal collega's aan het genieten van de zon.

Om die reden zijn we telefonisch niet bereikbaar en is de levertijd tijdelijk verlengd met 1 dag. Je kan ons wel mailen. Ook bestellen kan natuurlijk gewoon! Plaats je de bestelling voor 13:00? Dan ontvang je je nieuwe vloer overmorgen (op werkdagen)!

Goedkoop laminaat

Laminaat staat bekend als een goedkope oplossing voor uw vloer. Andere soorten vloeren zijn vaak prijziger in aanschaf. Maar ook bij voordelige producten wilt u waar voor uw geld. Dat begrijpen we. Bij ons vindt u topmerken tegen bodemprijzen. Ons uitgekiende inkoop- en voorraadbeleid maakt van goedkoop laminaat een duurzame keuze.

Rechtstreekse aanbieder en leverancier goedkoop laminaat 

laminaat.com in Vriezenveen biedt als enige in Nederland o.a. laminaat vloeren tegen fabrieksprijzen. We kopen groot in. Dat betekent dat de door u gewenste vloer bijna altijd in onze voorraad zit. Tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Naast de messcherpe inkoop bieden wij ook goedkoop laminaat van topkwaliteit uit onze eigen laminaatfabrieken.  Nog kortere lijnen en geen tussenhandel dus!

Snelle bezorg- en legservice 

Wij leveren zowel aan dealers als rechtstreeks aan particulieren. En dat doen we snel. Een vaste voorraad, eigen transportbedrijf en fabriek van 6000 m2 – voorzien van de meest moderne apparatuur – maken ons flexibel. Binnen Nederland bezorgen en leggen we binnen 24 uur uw nieuwe, voordelige laminaat vloer. Indien gewenst, compleet met ondervloer en legservice.

Gegarandeerd de laagste prijs voor uw laminaat vloer

In onze webshop laminaatvloeren.com vindt u een uitgebreid assortiment voordelige laminaat vloeren voor uw woning of kantoor. Claimt een andere aanbieder goedkoper te zijn? Laat het ons weten. Wij bieden u een laagsteprijsgarantie in laminaat!