fbpx

Gebruikersklassen laminaat

Gebruikersklassen laminaat

De Europese kwaliteitsnormen EN 13239 bepalen de gebruiksklassen van het laminaat. Deze gegevens geven de klant informatie over de kwaliteit en sterkte van de laminaatvloer. Dit zijn onafhankelijke gegevens.

Vijf gebruikersklassen:

– AC1, klasse 21

Deze gebruiksklasse is het minst sterk. Deze klasse wordt vaak aangeboden door een bouwmarkt. Dit laminaat wordt alleen gekozen wanneer u het laminaat beperkt gebruikt, zoals in een slaapkamer.

– AC2, klasse 22

Laminaat van klasse 22 is geschikt voor licht gebruik in een gemiddelde gezinswoning. Het laminaat kan in de woonkamer gebruikt worden, maar het wordt niet aanbevolen.

– AC3, klasse 23 / 31

Laminaat van klasse 23 / 31 geeft aan dat het laminaat geschikt is voor intensieve gebruik in een gezinswoning (keuken, gang, etc.) of voor licht commercieel gebruik.

– AC4, klasse 32

Laminaat klasse 32 is voor intensief gebruik in een gezinswoning en voor normaal commercieel gebruik (toonzalen, verkoopruimten). De meeste laminaat vloeren van laminaat.com worden in deze kwaliteit geleverd. Onder andere de laminaatvloeren van Twenterand Flooring, Quickstep, Balterio, Meister en Berryfloor.

– AC5, klasse 33

Klasse 33 laminaat is laminaat met de zwaarste gebruiksklasse. Dit laminaat is geschikt voor intensief commercieel gebruik. U kunt laminaat met deze klasse verwachten in druk belopen verkooppunten zoals een restaurant, concertzaal, etc.Betaal met: Online betalen via uw eigen bank Achteraf betalen met Afterpay Bancontact Giropay

Keurmerken: AgBB keurmerk TUV keurmerk FSC keurmerk Blauwe Engel keurmerk
laminaat.com
KvK-nummer: 74632450 - BTW-nummer: NL859974868B01
© 2020
De waardering van www.laminaat.com bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 224 reviews.

×