• Stel je proefpakketje samen

    Ontvang gratis en vrijblijvend een stukje van je toekomstige vloer. Je hoeft alleen maar je gegevens achter te laten en binnen twee werkdagen liggen je proefplankjes op de deurmat. Kan het vast wennen aan de nieuwe woning ;-)


    Nog geen proefplankjes toegevoegd

  • Vul je gegevens in
    Terug naar je proefpakketje
Beste klant, we wensen je een fijne vakantie toe!

Tussen 25 juli en 27 augustus 2019 zijn er een aantal collega's aan het genieten van de zon.

Om die reden zijn we telefonisch niet bereikbaar en is de levertijd tijdelijk verlengd met 1 dag. Je kan ons wel mailen. Ook bestellen kan natuurlijk gewoon! Plaats je de bestelling voor 13:00? Dan ontvang je je nieuwe vloer overmorgen (op werkdagen)!

Eiken laminaat

Eiken laminaat

Eiken laminaat is zeer eenvoudig te installeren, zeer duurzaam, en nog veel meer betaalbaar dan een houten vloer. Als huiseigenaren zoeken naar alternatieven voor de meer kwetsbare, dure en moeilijk te installeren hardhout, Eiken laminaatvloeren worden steeds zeer populair. Niet alleen verdien je de schoonheid van de authentieke houten vloer, maar bespaart u geld, vooral als je ervoor kiest om het zelf te installeren, iets dat nauwelijks een optie voor hardhouten vloeren voor de meeste mensen .

Laminaat kleuren

Iedereen houdt van de rijke kleuren die eiken vloer biedt, die Eiken laminaatvloeren een echt geweldige keuze maakt. Deze duurzame vloeren zal een verfijnde en dramatisch, en chique om je imago huis, het creëren van een warmte die iedereen die komt door de voordeur verwelkomt. De goedkoopste is makkelijker te eiken laminaat installeren in veel natuurlijke kleuren, waaronder tinten van honing en anderen die bijna kersen gekleurd.

Twenterandflooringlaminaat

Enkele van de beter bekende Eiken laminaat en Quick Step zijn Twenterandflooring  merken. Beide bedrijven zijn zeer gerenommeerde, met een ruime selectie van eiken laminaat in hun collecties, maar er zijn ook vele, vele meer merken die er voor u om te onderzoeken. Je moet door elk van hun selecties te navigeren voor het kiezen van de laminaat die voor u geschikt is. Hieronder echter wat informatie om u te helpen uw zoektocht naar de perfecte laminaat vloeren beginnen.

Populair laminaat

Quick Step is een relatief nieuwe speler op het gebied van laminaatvloeren, maar ze hebben sinds kort een populaire leverancier van de coatinglaminaat eiken. Dit is voornamelijk te wijten aan hun gemak van installatie, maar hun betaalbaarheid en stijl helemaal niet missen. Natural Oak is een van hun beste selecties. In contrast, donker eiken optie is even mooi, met een veel diepere kleur. Hoewel deze fasen kan overal worden gebruikt in uw huis, zo niet alle, een deel van hun aanbod hebben zelfs afgeschuinde randen die een geweldige manier om een ??decoratief tintje aan de ingang zijn betekent en woonruimtes.

Laminaat is variabel

Twenterandflooring  verdieping biedt ook een aantal echt leuke opties Eiken laminaat met hun Heritage Collection. Frans eiken kathedraal, een laminaat van je weg, werkt zeer goed in de paden, trappen, eetkamers, slaapkamers of zelfs leven. In dezelfde familie van Oak Grange is witte laminaat, een andere grote Eiken laminaat. De kosten tussen de twee is zeer vergelijkbaar, maar de kleur is heel anders, waardoor slechts een van de vele voorbeelden van hoe de variabele gewoon eiken laminaat kan zijn.