Contact
3.6 (71.76%) 34 votes

Laminaat tegen fabrieksprijzen vindt u in Vriezenveen

Contactformulier

Wilt u ons vertellen hoe u ons gevonden heeft?

Een moment geduld aub.

Waarom Beboparket?

Bebo Parket in Vriezenveen is de enige in Nederland die o.a. laminaat vloeren biedt tegen fabrieksprijzen. Goedkoop laminaat, dat kwalitatief ook nog eens hoogwaardig is. Topmerken die u zonder tussenkomst van derden tegen fabrieksprijzen koopt.

Laat u niets wijsmaken. Scherp geprijsd laminaat is bij ons absoluut geen ‘B-keus’. In onze showroom en webshop bieden wij uitsluitend A-kwaliteit. Wij garanderen u de laagste prijs dankzij ons uitgekiende inkoopbeleid. Het laminaat kopen wij nl. niet in per pallet, maar per trailer. Geen extra kosten voor transport, administratie of opslag dus. En daardoor is het laminaat dat u in Vriezenveen koopt altijd de goedkoopste.

Laminaat rechtstreeks van de fabriek 

Naast de messcherpe inkoop, bieden wij ook laminaat van topkwaliteit uit onze eigen laminaatfabrieken. Dat betekent nog kortere lijnen en geen tussenhandel. Ook als particulier kunt u rechtstreeks in de fabriek uw laminaat uitkiezen. Wij leveren zowel aan resellers als rechtstreeks aan consumenten.

Ontdekt u een aanbieder die u toch een B-keus wil verkopen? Laat het ons weten of kom naar Vriezenveen. Wij leveren u – tegen een gegarandeerd lagere prijs – een fraai laminaat in A-kwaliteit.