• Stel je proefpakketje samen

    Ontvang gratis en vrijblijvend een stukje van je toekomstige vloer. Je hoeft alleen maar je gegevens achter te laten en binnen twee werkdagen liggen je proefplankjes op de deurmat. Kan het vast wennen aan de nieuwe woning ;-)


    Nog geen proefplankjes toegevoegd

  • Vul je gegevens in
    Terug naar je proefpakketje

Bodiax laminaat

Bodiax kliklaminaat

Bodiax kliklaminaat is van hoge kwaliteit en gaat jarenlang mee. De sterke toplaag kan tegen een stootje. En de geringe dikte maakt Bodiax laminaat toepasbaar in meerdere ruimtes. Geschikt voor de woonkamer, maar ook prachtig voor projectmatig gebruik dus. En bij ons koopt u Bodiax kliklaminaat tegen een messcherpe prijs!

Speciaal kliksysteem Bodiax – laminaat makkelijk en snel leggen 

De laminaatvloeren van Bodiax kennen een speciaal kliksysteem. Hierdoor is de Bodiax laminaatvloer makkelijk en snel te leggen. Ook is voor Bodiax een speciale Grunfelt ondervloer ontwikkeld. Deze voorkomt oneffenheden in uw laminaat.

Bezorg- en legservice voor Bodiax kliklaminaat

Waar u de laminaatvloer wilt leggen? Die keuze is aan u! Wij leveren met ons eigen transportbedrijf binnen Nederland uw nieuwe vloer af binnen 24 uur. Van Vriezenveen tot Amsterdam! Informeer gerust als u meer wilt weten over onze bezorgservice. Kom ook eens langs in onze showroom  voor een sfeerimpressie van de mogelijkheden van o.a. Bodiax kliklaminaat.