De voordelen van een laminaat vloer

Een laminaatvloer heeft veel voordelen. Veel mensen gaan voor een laminaat vloer in hun woning. Logisch ook, een laminaat vloer creëert een warme sfeer in ieder interieur. Laminaat is met verschillende interieurstijlen te combineren. Eindeloze opties dus! De voordelen van een laminaatvloer zijn onder andere:
  • Eenvoudig te onderhouden
  • Veel soorten en maten
  • Gemakkelijk zelf te leggen
  • Kleurvast
  • Goede prijs-kwaliteitverhouding

Eenvoudig te onderhouden

Een groot voordeel van een laminaatvloer is dat hij makkelijk te onderhouden is. In tegenstelling tot bijvoorbeeld een houten vloer. Je houdt je laminaatvloer het mooist door stof te verwijderen met een zachte bezem of stofzuiger. Voor het echte schoonmaken is licht vochtig dweilen al genoeg!

Veel soorten en maten

Ruime keuze: de ene laminaatvloer lijkt net een echte houten vloer, de andere is net een tegelvloer. Met een laminaatvloer kan je alle kanten op. Laminaat kan in tegelverband, visgraatverband, of recht gelegd worden. Er zit altijd wel een laminaatvloer bij die perfect bij jou past.

Gemakkelijk zelf je laminaatvloer leggen

Dankzij het klik systeem heb je de vloer binnen een mum van tijd zelf gelegd. Je begint in de hoek bij het raam en je klikt de planken zo in elkaar. Maak gebruik van een laminaatsnijder voor het mooiste resultaat. Je kan de planken ook simpel op maat zagen. Uiteraard kun je altijd gebruik maken van onze legservice.

Kleurvast

Dat er eindeloze opties zijn in de kleuren van een laminaat vloer wisten we al. Maar wist je dat de kleur van een laminaat vloer heel vast is? Zelfs met intensief gebruik en zware meubels blijft de kleur van een vloer mooi. Geen last van vage kleuren!

Goede prijs-kwaliteitverhouding

Nog een voordeel! Laminaat heeft een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Bij de laminaatvloeren van Laminaat.com krijg je uiteraard wel waar voor je geld. Top vloeren voor een goede prijs.