• Stel je proefpakketje samen

    Ontvang gratis en vrijblijvend een stukje van je toekomstige vloer. Je hoeft alleen maar je gegevens achter te laten en binnen twee werkdagen liggen je proefplankjes op de deurmat. Kan het vast wennen aan de nieuwe woning ;-)


    Nog geen proefplankjes toegevoegd

  • Vul je gegevens in
    Terug naar je proefpakketje
Beste klant, we wensen je een fijne vakantie toe!

Tussen 25 juli en 27 augustus 2019 zijn er een aantal collega's aan het genieten van de zon.

Om die reden zijn we telefonisch niet bereikbaar en is de levertijd tijdelijk verlengd met 1 dag. Je kan ons wel mailen. Ook bestellen kan natuurlijk gewoon! Plaats je de bestelling voor 13:00? Dan ontvang je je nieuwe vloer overmorgen (op werkdagen)!

Berryfloor laminaat

Berry Floor laminaat

Laminaat leggen een frustrerende klus? Niet met Berry Floor laminaat. Dit merk is uitgerust met het revolutionaire BerryLOC®-systeem. Dit zorgt dat u het laminaat eenvoudig en snel kunt plaatsen. De lijm en hamer mogen gewoon in uw gereedschapskist blijven!

Vakkundig afgewerkt laminaat

Uitgeholde woorden als ‘topkwaliteit’ en ‘tijdloze schoonheid’ krijgen nieuwe glans met Berry Floor. Het merk brengt vakkundig afgewerkte laminaatvloeren op de markt. Deze tot in de puntjes verzorgde eindproducten dankt Berry Floor o.a. aan de inzet van Lasercut Technology®. Met Berry Floor mag u vertrouwen op een natuurgetrouwe hout- of tegelstructuur, subtiele V-groeven, goede geluiddemping en matte afwerking.

Berry Floor laminaat voor particulier en zakelijk gebruik

Berry Floor laminaatvloeren dragen minstens classificatie 32. Dat betekent ‘geschikt voor matig commercieel gebruik’. En dus zeker sterk genoeg voor het bedekken van uw thuisvloer. Maar ook in winkels, restaurants en scholen zien we Berry Floor terug. De producten voldoen aan strenge productie-eisen en strikte kwaliteitscontroles.

Laagsteprijsgarantie bij www.laminaat.com

Met www.laminaat.com koopt u deze topkwaliteit Berry Floor laminaat tegen bodemprijzen. U vindt meer informatie in onze webshop. Claimt een andere aanbieder u een goedkopere variant te kunnen verkopen? Neem snel contact  op en profiteer van onze laagsteprijsgarantie.