fbpx

Balterio laminaat Dolce Vita Oud Grijze Eik

Een thuisgevoel is gegarandeerd met deze Balterio laminaatvloer in de kleur Dolce Vita Oud Grijze Eik. De bredere planken en het voelbare houtstructuur geeft deze vloer een gevoel alsof je op een echte massieve eiken vloer loopt. Met deze Balterio heb je geen doorsnee laminaatvloer in huis. Iedereen zal je vragen of je geen houten vloer in huis hebt in plaats van een laminaatvloer. De Balterio is met een dikte van 9 mm millimeter en kwaliteitsklasse 23/32 de ideale vloer voor intensief gebruikte ruimtes. Het laminaat is kleurvast, makkelijk in onderhoud en bij uitstek geschikt voor mensen die last hebben van allergieën. Ook hebben deze vloeren van Balterio een hoge waterbestendigheid, waardoor plaatsing in de keuken ook mogelijk is. De laminaatvloeren zijn namelijk antistatisch en hebben een glad oppervlak waardoor vuil niet kan blijven liggen. Met deze serie van Balterio kies je voor een strakke vloer die toch volop ruimte biedt voor een opvallend design, speelse vormen en expressieve kleuren. Kun je in deze collectie toch niet vinden wat je zoekt, bekijk dan ook eens onze gehele collectie goedkoop laminaat! We hebben allerlei kleuren en dessins op voorraad. Allemaal verkrijgbaar voor gegarandeerd de goedkoopste prijs van Nederland!

Laminaat Dolce Vita Oud Grijze Eik goedkoop kopen

Wanneer je op zoekt bent naar een goedkope laminaat vloer die jarenlang meegaat kun je ook bij het merk Kronotex kijken in plaats van de Dolce Vita Oud Grijze Eik. Het merk Kronotox heeft kwalitatief ijzersterke vloeren voor een goedkope prijs. Bekijk onze uitgebreide laminaat collectie en profiteer van het voordeel! Tijdens deze leegverkoop vind je nergens goedkoper laminaatvloeren van deze kwaliteit. Is deze kleur niet helemaal wat je zoekt? Kijk dan ook eens bij onze vergelijkbare laminaatvloeren.

Laminaatvloer voor elk interieur

Laminaat is verkrijgbaar in veel meer verschillende kleuren, printen en afwerkingen dan alleen de Dolce Vita Oud Grijze Eik. Er is altijd een soort laminaat dat bij jouw woonwensen past. Er is zelfs laminaat met een tegel- of houtstructuur. De kleur van laminaat wordt als het ware geprint en zit in de decorlaag van de plank. De decorlaag zit onder de toplaag. Er is al een zeer ruime keuze in kleur en print, maar mocht je toch niet de perfecte kleur vinden in ons assortiment, neem dan gerust contact op en dan zoeken we samen naar een oplossing. Daarnaast bestaan er verschillende diktes laminaat, variërend van 6 tot 12 mm dik. Daarmee is het laminaat Dolce Vita Oud Grijze Eik geschikt voor de weinig belopen ruimtes, maar ook voor de ruimtes die intensief worden belopen, zoals in winkelpanden en magazijnen. Benieuwd welke dikte laminaat de juiste is voor jouw woning? We adviseren je graag bij het aankopen van het perfecte product.

Laminaatvloer met houtstructuur

Als je graag de look & feel van een houten vloer wil, kan je kiezen voor laminaat met een houtstructuur, zoals de Dolce Vita Oud Grijze Eik. Deze structuur is voelbaar en heeft een natuurlijke uitstraling. Als je het laminaat zo legt dat de houtstructuur meeloopt met het decor, dan is het laminaat nauwelijks te onderscheiden van een houten vloer. Je kunt kiezen voor laminaat met extra noesten en kwasten, ook deze zijn voelbaar. Wel wordt de uitstraling drukker van laminaat met houtstructuur. Laminaat met een egale print geeft een veel rustiger beeld, zoals de Dolce Vita Oud Grijze Eik. Bekijk ons ruime aanbod van laminaatvloeren. Bekijk reviews via Trust Pilot over ons bedrijf!
Vloeren met dezelfde kleuren

Antraciet, Bruin-wit, Donker-grijs, Zwart


Vloeren in dezelfde prijsklasse

Bekijk alle vloeren in dezelfde prijsklasse

Vloeren die ook 6 mm dik zijn

Bekijk alle vloeren met dezelfde dikte

Betaal met: Online betalen via uw eigen bank Achteraf betalen met Afterpay Bancontact Giropay

Keurmerken: AgBB keurmerk TUV keurmerk FSC keurmerk Blauwe Engel keurmerk
laminaat.com
KvK-nummer: 74632450 - BTW-nummer: NL859974868B01
© 2024
De waardering van www.laminaat.com bij WebwinkelKeur Reviews is 9.4/10 gebaseerd op 341 reviews.

×